Inlämning

 

Kajulen finns inte mer! Butiken är nedlagd och jag tackar alla fantastiska kunder för den här roliga tiden tillsammans!!

 

 

Kajulen erbjuder kommissionsförsäljning av begagnade barnkläder, barnskor samt vissa säsongsbetonade tillbehör (t.ex. flytvästar, fotbollsskor, skridskor, hjälmar) samt mammakläder.

Vi tar även emot alla sorters kläder för maskerad/utklädning/Lucia.

Kläder mottages i storlek 40-128 cl. 

( Vi tar ej längre emot kläder över stl 128 )

Vi tar INTE emot kalsonger/trosor/strumpor/strumpbyxor.

 

Varor tas emot efter säsong då butiken är liten och vi vill att det alltid skall kännas fräscht i butiken:

- Januari-mars (och framåt) tar vi emot vår-och sommarkläder

- Augusti - september tar vi emot höst-och vinterkläder

 

Ring innan du kommer och lämnar så att jag vet om jag har möjlighet att ta emot kläderna, eller om det börjar bli fullt i butiken.  (OBS!Viktigt!!)

Efter 31/3 samt 30/9 har jag inlämningsstopp. Undantag kan ev. göras om du har kläder som det är stor efterfrågan på! Ring och kolla!!

 

Vår ambition är att kvaliteten på varorna skall vara hög. Kläderna skall självklart vara nytvättade, hela, inte noppriga/urtvättade eller omoderna. Alla kläder stryks innan de hängs upp, dels för att det ska se trevligt ut och dels för att vi ska upptäcka ev fläckar. Vi förbehåller oss rätten att sortera varorna du lämnar in. Det ska finnas ett andrahandsvärde på det du lämnar in, och du själv skall kunna tänka dig att köpa varan begagnad. Vi förbehåller oss även rätten att sänka priserna i samband med olika kampanjer etc.

 

Kajulen har ingen bytesrätt eller öppet köp. Du får 50% av försäljningspriset och vi behåller 50% för att täcka moms och vinstskatt. Oftast är det Kajulen som bestämmer priset, men du får gärna komma med önskemål. 

 

Utsorterade/osålda varor skänks till Bra Begagnat i Örebro. 

Om dem kan du läsa under Välgörenhet.

Vi har ingen möjlighet att ge tillbaks utsorterade eller osålda varor till dig pga utrymmesbrist.

Kajulen © 2008

www.kajulen.se